Genç çiftler evlenebilmek için bakın neye koştu? Genç çiftler evlenebilmek için bakın neye koştu?

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğünce yürütülen ortak çalışmada FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan aranan, birisi Merkez Selçuklu Mahallesi’nde bir diğeri ise Sandıklı’da olmak üzere 2 şahıs yakalandı.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan 2016 yılında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan, FETÖ/PDY Terör Örgütünde sözde Emniyet mahrem yapılanmasında yer alan ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olarak görev yaparken 2016 yılında KHK ile ihraç olan 2 yıl 10 gün cezası bulunan Y.İ., (Bylock kullanıcısı) Merkez Selçuklu Mahallesi’nde yakalandı.

Sandıklı’da yakalandı

Ayrıca, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan 2016 yılında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan, FETÖ/PDY Terör Örgütünde sözde Emniyet mahrem yapılanmasında yer alan ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde Komiser yardımcısı olarak görev yaparken 2016 yılında KHK ile ihraç olan 6 yıl 10 ay 15 gün cezası bulunan A. D., (Bylock kullanıcısı) Sandıklı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan yakalanan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilecekleri öğrenildi.

Kaynak: BÜLTEN