Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı coşkuyla kutladıklarını belirtti. Sünnetci, okullardaki etkinliklerle her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan bu bayramı geleceğin teminatı olan çocuklarımızın sevinci ve heyecanıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Müdür Sünnetci, mesajında gençlerin ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, bilime ve teknolojiye açık, ufku geniş, manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmelerinin önemine vurgu yaptı. Geleceğin Türkiye'sini aydınlık, umutlu, gelişmiş ve kalkınmış kılacaklarını inandığını dile getiren Sünnetci, gençlerin bu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine olan güvenini ifade etti.

Miraç Sünnetci, mesajını Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, İstiklal Savaşı kahramanlarına, tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranla anarak sonlandırdı. Dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Sünnetci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

GSF Öğrencilerinin Karma Sergisi AKÜ’de Açıldı! GSF Öğrencilerinin Karma Sergisi AKÜ’de Açıldı!

09113127 Whatsappimage20240405At14.21.06

Kaynak: GAMZE KOÇAK