Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Dazkırı İlçesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz'ı makamında ziyaret eden İmamoğlu'nun temasları, Dazkırı Kaymakamı Zehra Uzu ile gerçekleştirdiği görüşme ile devam etti.

Ziyaretler kapsamında İmamoğlu, Yüreğil Köyü'nde bulunan 4-6 yaş gruplarına yönelik Kur'an Kursu olan Şerife Memiş Uçar Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek, buradaki minik öğrencilerle vakit geçirdi. Küçük öğrencilerle buluşan İmamoğlu, onlarla sohbet etti ve eğitimlerine katkıda bulundu.

429898530 832941985539810 4185025712612139482 N

Milletvekili Arslan mesajında neye vurgu yaptı? Milletvekili Arslan mesajında neye vurgu yaptı?

Daha sonra Dazkırı Merkez Camii'nde öğle namazını cemaatle birlikte eda eden İmamoğlu, namazın ardından camii cemaatine yönelik vaaz ve irşat hizmeti sundu. Cemaat, Müftü İmamoğlu'nun verdiği dini konular hakkındaki bilgilerini dinleyerek faydalandı.

İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nun ilçelerine yapmış olduğu ziyaretler ve vermiş olduğu hizmetler nedeniyle kendisine şükranlarını sundu. Korkmaz, Müftü İmamoğlu'nun ziyaretinin hem kendileri için hem de ilçe halkı için manevi bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Kaynak: GAMZE KOÇAK