Afyonkarahisar'da 23 Mart 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi günlük hayatı ve iş hayatını doğrudan etkileyecek. İscehisar, İhsaniye, Dinar ve Sinanpaşa ilçelerinde sabah saat 10.00'da başlayacak kesintiler akşam 18.00'e kadar devam edecek. Bu dönemde vatandaşların elektrikli cihazlarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için elektrik kesintisi yaşanmadan gerekli önlemleri almaları önemli olacak.

Enerji yatırımları görüşüldü! Enerji yatırımları görüşüldü!

elektrik

Sinanpaşa ilçesinde elektrik kesintisi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 23 Mart 2024 tarihinde, saat 10:00 ve 14:00 arasında bir elektrik kesintisi yaşanacağı bildirilmiştir. Kesintinin planlı bir çalışma kapsamında gerçekleşeceği anlaşılmaktadır. Kesintiden etkilenecek bölgeler ve kesintinin nedenine dair daha fazla bilgi için, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin arıza hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Elektrik (6)

Acil durumlarda ne yapılmalı?

Eğer kesinti sırasında acil bir durumla karşılaşırsanız, ilgili acil servis numaralarını kullanarak yardım istenebileceği de duyuruldu. Elektrik kesintisiyle ilgili en güncel bilgiler için Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilinmektedir.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN