Afyonkarahisar'da Elektrik Kesintisi Planlanıyor. Vatandaşlar Mağdur Olacak mı? Afyonkarahisar'da 7 Şubat 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü? Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü?

Fghj (1)

Afyonkarahisar'da yaşayan bazı vatandaşlar, Orta Anadolu Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) tarafından planlanan elektrik kesintisi sebebiyle 6 Şubat 2024 tarihinde belirli saatlerde elektriksiz kalacaklar.

Fghj (2)

Afyonkarahisar'da yaşayan vatandaşlar, planlanan elektrik kesintisi sebebiyle endişe içinde. OEDAŞ'ın duyurduğu kesinti programı, Merkez ve Kızılören ilçesinde yaşayanları etkileyecek.

Fghj (3)

KESİNTİ HANGİ SAATLERDE GERÇEKLEŞECEK?

7 Şubat 2024 tarihinde 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Merkez bölgesinde, 11:30 ile 17:30 saatleri arasında Merkez bölgesinde, 13:00 ile 16:00 saatleri arasında ise Kızılören ilçesi'nde kesinti yaşanacağı duyuruldu.

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ: ALTERNATİF ÇÖZÜMLER NELER?

Bu planlanan kesinti, Afyonkarahisar'da yaşayan vatandaşları endişelendiriyor. Elektrik kesintisi süresince mağduriyetlerin önlenmesi için alternatif çözümler aranıyor.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL