Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Karahisar Uluslararası Öğrenci Derneği iş birliğinde düzenlenen buluşmalar 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti.

filistin

AFSÜ ve AKÜ Genç Ofis ev sahipliğinde, üniversitelerin konferans salonlarında yapılan buluşmalar kapsamında, Filistin'in tarihi ve kültürü hakkında bilgi veren panel düzenlendi. Gazze pilavının ikram edildiği panelde, konuşmalar sonrasında öğrenciler arasında kahoot yarışması düzenlendi.

Emniyet kilolarca ele geçirdi! Emniyet kilolarca ele geçirdi!

akü

Panelde, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Filistin’in kadim bir medeniyete sahip bir ülke olduğunu ve bu buluşmalar sayesinde kültürel zenginliklerini daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

filistin

Filistin'in işgal ve saldırılar altındaki durumunu anlatan Kasapoğlu, "Filistin halkı, 70 yılı aşkın bir süredir işgal ve saldırılar altında yaşıyor. Bu saldırılar sonucunda binlerce Filistinli hayatını kaybetti, milyonlarcası ise yerinden edildi. Bu durum, uluslararası hukukun açık bir ihlali" dedi.

filistin

Panel, Filistin'in yaşadığı saldırıların son bulması ve Filistin'in bağımsızlığının elde edilmesi için uluslararası toplumun harekete geçmesi çağrısıyla sona erdi.

Editör: Fadime Özkaran