Gençler kategorisinde Yavuzoğlu Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi üçüncü, Özel ARAL MTAL dördüncü oldu.

Afyonkarahisar'da Korfbol Müsabakaları Sona Erdi

Yıldızlar kategorisinde ise Yavuzoğlu Ortaokulu birinci, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci, Yeşilyurt Ortaokulu üçüncü, Maver Kemal Aksoy Ortaokulu dördüncü oldu.

Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı! Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı!

Afyonkarahisar'da Korfbol Müsabakaları Sona Erdi

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Kasapoğlu: "Gençlerimiz Spor Yapmaya Devam Etsin"

Ödül törende konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Okul Sporları faaliyetlerimiz kapsamında düzenlediğimiz korfbol müsabakaları sona erdi. Gençlerimiz bu müsabakalarda büyük bir mücadele sergilediler. Dereceye giren sporcularımızı ve takımlarımızı tebrik ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Gençlerimiz spor yapmaya devam etsin, sağlıklı bir yaşam sürsünler" dedi.

Afyonkarahisar'da Korfbol Müsabakaları Sona Erdi

Kasapoğlu, korfbolun hem kadınlar hem de erkeklerin birlikte oynayabildiği bir spor branşı olduğunu belirterek, "Bu branşın ilimizde daha da yaygınlaşması için çalışmalarımız devam ediyor. Afyonkarahisar'da korfbola ilginin artmasından dolayı memnunuz" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar'da Korfbol Müsabakaları Sona Erdi

Kaynak: AHMET SARLIK