Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci ilk olarak vatandaş ve esnafla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Afyon programı kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Müjdeci, milletvekili seçimlerinde partisinin en yüksek oyu alarak meclise milletvekili gönderdiğini söyledi.

AMAÇ DERTLERE DERMAN OLMAK

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, “Yağmur yağmasına rağmen Afyon esnafımızın ilgi ve alakası gene üst seviyede. 81 vilayetin tamamını Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın öncülüğüne, genel başkan yardımcılarımız MKYK üyelerimiz ile beraber Anadolu buluşmaları kapsamında bütün illerimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki amacımız milletimizin derdiyle dertlendiğimizi ifade etmek, dertlerini not etmek ve Cumhur İttifakı içerisine yetkililere bizzat aktarmaktır” dedi.

İşte İYİ Parti genel idare kurulunun tam listesi! İşte İYİ Parti genel idare kurulunun tam listesi!

UMUDUMUZ VAR

Yerel seçimler hakkında konuşan Başkan Müjdeci, “Milletimizin Yeniden Refah Partisi’nden beklentisi yerel seçimlerde tek başına girmesi hususunda. Biz bu notlarımızı alıyoruz, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a ileteceğiz. Afyon’dan ümitli oluğumuz gibi, bütün memlekette umudumuz ve ümidimiz var. 2028 yılında da Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak hak ettiği yerlere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul dışına tek başına gireceklerini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, “Ankara ve İstanbul’da Cumhur İttifakı bileşenlerinin ortaya koyacağı istişareler neticesinde partimizin kurmayları tarafından çıkacak karar doğrultusunda karar alınacak” dedi.

Basın toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, “Kurulalı 5 yıl olmasına rağmen Afyon’da ve Türkiye’de siyaset anlayışını tamamen tersine çeviren duruşuyla kendine has, kendine özgü tavırlarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Yeniden Refah Partisi’nin İl Divanı’nda toplandık” diyerek Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci’ye teşekkür etti. F/Ö 

Editör: Fadime Özkaran