Clara oldu Eda... Clara oldu Eda...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ı ortak akılla yönetmeye devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana tüm kesimlerin görüş, öneri ve taleplerini alarak çalışmalarına yön veren Başkan Mehmet Zeybek, bu kez de Bedesten Kavşağı'nda yapılacak düzenleme çalışmalarını bölge esnafıyla istişare etti.

“İŞLEVSEL, ESTETİK VE ÇEVRE DOSTU BİR ŞEKİLDE GELİŞTİRİLMESİNİ AMAÇLIYORUZ!”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Bedesten Meydanı’nın Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak, peyzaj alanları, oturma bankları, havuz düzenlemeleri, fotoğraf çekinme alanları ile adeta bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.  Afyonkarahisar’ın her geçen gün gelişip güzelleştiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Zeybek; “Bedesten Meydanı, şehrimizin tarihi dokusunu yansıtan, aynı zamanda birçok hatırayı da içinde barındıran, toplumsal buluşma noktası olarak şehrimizin simgesi haline gelmiştir. Düzenleme projesiyle meydanın daha işlevsel, estetik ve çevre dostu bir şekilde geliştirilmesini amaçlıyoruz. Şehrimizin kültürel mirasına saygı göstererek, modern ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak bir denge oluşturmayı hedefliyoruz.”

Projeyi esnafla paylaşan Başkan Zeybek; “Çalışmalarımız kapsamında Ambaryolu kavşağında bulunan “Kadınanalar’ı buraya taşıyacağız. Kavşak düzenlememizde peyzaj alanları, oturma bankları, havuz düzenlemeleri, fotoğraf çekinme alanları bulunacak. Bu projemizi bölge esnafımızla paylaştık. Esnafımız yeni yapılacak düzenlemeyi çok beğendi. Şimdiden Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan