ITB Berlin Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden Afyonkarahisar standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla birlikte standın ilgi çekiciliği daha da arttı. Afyonkarahisar'ın renkli kültürel zenginlikleri ve turistik cazibesi, fuar süresince tüm ziyaretçilere detaylı bir biçimde tanıtıldı.

Afyonkarahisar'ın tanıtımı için oldukça yoğun bir çaba sarf eden, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz ve diğer turizm profesyonelleri oldukça aktif bir rol üstlendi. Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, İkbal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Akrones Otel Genel Müdürü Ünal Özgen ve Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan, katılımcılara şehrin turistik ve kültürel değerlerini çeşitli sunumlarla aktardılar.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy fuar alanında Afyonkarahisar'ın yerel lezzetlerini, tarihi ve doğal güzelliklerini sergileyen standı ziyaret ederek, tüm ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Mehmet Nurı Ersoy

Her şey Eber Gölü için! Her şey Eber Gölü için!

Afyonkarahisar standına yüksek seviyeli ziyaretler sürerken, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Kültür, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC Berlin Büyükelçisi Beniz Kaymak ve Türkiye Berlin Büyükelçisi Ahmet Bahar Şen de yer aldı. Bu ziyaretler Afyonkarahisar standının uluslararası alandaki prestijini gözler önüne serdi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ITB Berlin Fuarı’nda Afyonkarahisar standını ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; KKTC Kültür, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Bahar Şen ile KKTC Berlin Temsilcisi Beniz Kaymak’a Afyonkarahisar’ın ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN