3 kişiyi vuran şahsa ne oldu? 3 kişiyi vuran şahsa ne oldu?

Afyonkarhisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen "Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali"nde büyük bir başarıya imza atarak 3 kategoride 3. olan Aral Teknik Koleji Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ve öğrencilerini makamında ağırladı. 4-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenen festivalde, Drone, Sualtı ve Tekne yarışmalarında gösterdikleri üstün performansla ülkemizi gururla temsil eden ekip belediye tarafından onore edildi.

mehmet zeybek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, konuklarına hitaben yaptığı konuşmada, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, göğsümüzü kabartan, gururlandıran öğrenci ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullanarak, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, öğrenci ve öğretmenlerin başarı öykülerini paylaşmaları ve istişarelerde bulunmalarıyla son buldu.

Tüm şehrin takdirini kazanan Aral Teknik Koleji ekibi, uluslararası arenada kazandıkları başarı ile hem Afyonkarhisar'ı hem de Türkiye'yi başarıyla temsil ederek, gençlerimiz için ilham verici bir örnek oldular. Eğitim alanındaki bu tür uluslararası rekabetler, milli başarıları ve genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayarak ülkemizin bilim ve teknoloji alanında ilerlemesine katkıda bulunuyor.                                  

Kaynak:   CEMİLE KAYTAN