DEVA Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Tarık Tunç, yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulundu. ‘’Belediyecilik anlayışımızla inşallah halkımıza DEVA olmaya geleceğiz’’ diyen Tunç, ‘’Hedeflerimizin ilki kültürel ve tarihsel mirasımıza saygı duyarak şehrimizin ruhunu korumaktır’’ dedi.

Tunç söz verdi

Ellerindeki eylem planları ile insanların güvenli yapılarda oturmaları, temel ihtiyaçlarını karşılamaları ve güvenli bir şehir de yaşamaları için tüm imkanları seferber edeceklerinin sözünü veren Tunç, gelecek nesillere yıldız bir şehir bırakmayı ödev olarak gördüklerini söyledi.

Tunç, ‘’Şehrimize sahip çıkmanın vakti geldi. Yerel yönetimler insan ve çevre şehir bırakmayı ödev olarak görüyoruz. Şehrimize sahip çıkmanın vakti geldi. Yerel yönetimler insan ve çevre odaklı olmalıdır. Engelli bireylerin spor yapmasının önündeki engelleri kaldıracağız Hızlı büyüyen yerleşim yerlerindeki kritik düzeyde yetersiz kalan okul derslik ve öğrenci yurdu kapasite sorunlarını yerel yönetim olarak Çözüm getireceğiz. Biz Güzel şehrimizde insanlarımızı mutlu yaşatmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” Siyasette bir ilk “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi”

Kaynak: FATMA SEDA CAN