Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı! Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı!

Afyonspor'un bay geçtiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen yeni yönetim, çalışmalara çok büyük katkı sağlayacak önemli bir adım attı. Yönetim teknik heyet görüşmeleri sonunda anlaşmaya vardığı tecrübeli Hasan Erkin Şimşir ile anlaşma sağladı. Başarılı teknik adam Şimşir, takımla ilk antrenmanına çıkarak takımla tanıştı. 
Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan yan sahalara yapılan antrenmana katılan teknik adam Şimşir, " "Vallahi tabi çok mutluyum yani geçmişte Afyonspor'da şampiyonluklar yaşadık. 3. Lig'de 2. Lig'de, başarılı bir dönem yaşadık. Ama orada bu benim tamamen kişisel görüşlerim yarım kalan bir şeyler olduğuna inanıyorum, tamamlamaya geldik.  Tabi burada takımızın şuanda ligdeki durumu ile alakalı değil, bir yapılandırma içindeyiz, altyapıdan gelen arkadaşları da hangi ligde oynadıklarını anlatmaya çalışacağız. bu liglerde kalıcı olmak ve oyuncu arkadaşların performanslarını daha üste taşımak ve hayaller kuracağız. Hayaller de bizim için gerçekleştirmek için vardır. onun için bu hayallerimizi gerçekleştirmek için yönetimimizle beraber bize herkesin destek olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızın gücünü zaten geçmişte yaşadık ve biliyoruz. Tüm olumsuz görüşleri ve şartları dışarıda bırakarak karşılıksız bir sevgi ile asılacağız. Asılacağız ve başarılı olacağımıza inanıyoruz." dedi.

Kaynak: Gamze Koçak