TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Afyonpsor, ligin 36. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Afyonspor, deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı. 

Ragbi Türkiye Şampiyonası AFYON’ da Ragbi Türkiye Şampiyonası AFYON’ da

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Afyonspor, deplasmanda Bursaspor’un konuğu oldu. 1’inci dakikada Mustafa Erkasap’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlkyarıyı bu skorla kapatan Afyonspor, ikinci yarıya etkili başlayan takım oldu. Üst üste geliştirdiği ataklar ile rakibine pas vermekte zorluk yaşatan Afyonspor, 2’inci golü 49’uncu dakikada Burak Topçu ile kaydetti. 74’üncü dakikada yapılan ortaya röveşata ile ağlarla buluşturan Kerem Kaya, takımın 3’üncü golünü attı. 

BAŞKAN GÜZBEY’E PLAKAYI TAKIP GELECEĞİZ SÖZÜ

Afyonsporlu futbolcular deplasmana giderken Afyonspor Kulüp Başkanı Nadir Güzbey’e plakayı takıp geleceklerinin sözünü vermişti. Verdikleri sözü tutan ve Bursapor’u 0-3 skorla geçen Afyonsporlu oyuncular, karşılaşma sonunda galibiyeti taraftarlarına armağan etti. Başkan Güzbey, alınan 3 puan sonrası teknik ekip başta olmak üzere tüm oyuncuları tebrik etti. 

41 PUANLA 13’ÜNCÜ SIRAYA YERLEŞTİ

2. Lig Beyaz Grupta 18’inci sırada bulunan Bursaspor, Adıyaman FK’dan sonra ligden düşen 2 takım olurken, Afyonspor, 41 puanla 13’üncü sıraya yerleşti. Afyonspor, önümüzdeki hafta kendi sahası ve seyircisi önünde Bucaspor ile karşı karşıya gelerek bu karşılaşmadan 3 puan almak için mücadele verecek.

Kaynak: Gamze Koçak