Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın davalara ilişkin açıklamalarına cevap verdi. Çebi, 13 dava açıldığını ve bunlardan 5 tanesini zaman aşımına uğradığı için kazandığını söyledi. Çebi, davalardan birini ise camianın isteği doğrultusunda sonuçlandırdığını ifade etti.

Çebi ayrıca, Burak Yılmaz ile ilgili hatalı davrandığını kabul etti. Çebi, Aboubakar'ın Burak Yılmaz'a sarılmasını hatırlayarak ona şans verdiğini ancak bu kararın olumsuz sonuçlandığını belirtti.

Çebi, Dusan Tadic'in transferinin gerçekleşmemesinin nedeninin Şenol Güneş'in istememesi olduğunu vurguladı. Çebi, Tadic ile neredeyse anlaşma sağlanmışken Güneş'in bu transferi istemediğini ifade etti.

39. KYK İller Arası Türkiye Satranç Şampiyonası heyecanla tamamlandı 39. KYK İller Arası Türkiye Satranç Şampiyonası heyecanla tamamlandı

Başkan Çebi, Halil Dervişoğlu ile yapılan görüşmeleri de anlattı. Çebi, Halil Dervişoğlu'nun transferiyle ilgili yaşanan sıkıntıları anlatarak, bu konunun facia olduğunu söyledi. Çebi, Dervişoğlu'nun babasının Şenol Güneş'e yalvarmasına rağmen Güneş'in bu transferi istemediğini belirtti. F/Ö  

Editör: Fadime Özkaran