Ambaryolu tekrar çift şerit mi olacak? Ambaryolu tekrar çift şerit mi olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın duyurusuna göre, Tekirdağ Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere İnsan Kaynakları Koordinatörü alımı için başvurular başladı. Bu heyecan verici fırsatı kaçırmamak için iş arayanlar için son tarih 19 Nisan 2024!

Başvurmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olma, bayan olma, 18-40 yaş aralığında bulunma gibi temel kriterler yer alıyor. Bununla birlikte, adayların Türk Ceza Kanunu’nun belirli maddelerinden hüküm giymemiş olmaları, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS P3 puanlarının en az 60 ve üzeri olması gibi belirli şartlar da bulunuyor.

Adaylar, başvurularını belirtilen tarihler arasında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki SYDV ofisine tamamlayabilecekler. Başvurular sırasında gerekli belgelerin yanı sıra, başvuru kılavuzuna da dikkatle göz atmak önem taşıyor.

Bu fırsatı değerlendirmek ve SYDV bünyesindeki önemli bir rolde yer almak isteyen adaylar için ayrıntılı bilgi ve başvuru kılavuzuna şu adresten ulaşabilirler: Tekirdağ Çerkezköy SYDV Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Kılavuzu 

Editör: Fadime Özkaran