Final bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Aile dizisi, anlaşma doğrultusunda planlandığı gibi 30 bölüm sonunda sona erdi. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Yüsra Geyik, İpek Çiçek, Emel Göksu gibi deneyimi oyuncuların paylaştığı dizi, izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Finalin ardından Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından setten fotoğraflarını paylaşarak, "Son kez Aile.Hepinizi çok seviyorum ve kucaklıyorum. Yeniden bir yerlerde karşılaşmak üzere," dedi. Kıvanç Tatlıtuğ, "Bugün bir Aile olarak başladığımız ve öyle devam eden yolculuğumuzda sona geldik. Aile'ye emeği geçen tüm oyuncu ve set arkadaşlarıma, 30 bölüm bizimle olan ve destek veren siz güzel izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Bu güzel ekip ile yolumuz tekrar kesişeceğine inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Yüsra Geyik de veda paylaşımlarına bir not ekleyerek, "Yaptık bir şeyler, bileğimizin gücü yettiğince. Ama sevdik efendim. Koşulsuz, sonsuz, uçsuz bucaksız, tereddütsüz, karşılık beklemeden sevdik. Yaptık bir şeyler vesilenizle," sözleri ile duygularını hayranları ile paylaştı.

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikâyesi ile dikkat çeken Aile dizisi, hayranlarının gönlünde özel bir yer edinmişti. Dizinin final bölümüyle son bulması, sosyal medyada da geniş yankı buldu. İzleyiciler ve dizinin sevilen isimleri, bu vedanın ardından gelecekteki projelerde yeniden buluşma ümidini dile getirdiler.

Kaynak: GAMZE KOÇAK