Eğitim, aileyle başlayan ve çocuklarda erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığının oluşturulması gereken bir süreç olarak görülüyor. Adayazı Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hamza Alıcı'nın öncülük ettiği proje, çocukların aileleriyle birlikte kitap okumalarını ve sınav heyecanlarını paylaşmalarını sağlayarak, öğrenmeyi eğlenceli bir faaliyete dönüştürüyor. Veliler de çocuklarıyla ortak bir etkinlik yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayarak, onlara pozitif bir örnek oluyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarını anlatan ve Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır nitelikteki "Cumhuriyet'in İlk Sabahı" kitabı, projenin bu yılki temel okuması olarak seçildi. Saygın tarihçiler İlber Ortaylı ve Şermin Yaşar'ın kaleminden çıkan bu eser, okuyuculara tarihimizin önemli dönemlerini duygusal bir dille aktarıyor.

Kaymakam Bilici’den Basketbol Kursuna Ziyaret Kaymakam Bilici’den Basketbol Kursuna Ziyaret

Meryem Kaplan, bu değerli projeye katkı sağlayan öğretmenleri, aileleri ve tüm destekçileri tebrik ederek, projenin öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmasının yanı sıra toplumun farklı kesimlerini birleştiren bir rol oynadığının altını çiziyor. FADİME ÖZKARAN

                 

Editör: Fadime Özkaran