Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleşecek büyük bir etkinlikte, 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak?

İl Başkanı Karataş: Şehrimize katkı yapmanın gayretinde olacağız! İl Başkanı Karataş: Şehrimize katkı yapmanın gayretinde olacağız!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın AK Parti'nin çok sayıda şehir için belediye başkan adaylarını ilan etmek üzere bir etkinlik düzenleyecek. 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak. 

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte, merakla beklenen 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtılacak.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilme ihtimalinin yüksek olduğu bilgisine saatler önce özel haber olarak odakgazetesi.com internet sitemizde yer vermiştik. Birkaç dakika önce alınan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre Murat Kurum’un adaylığının kesinleştiği bildirildi. ODAK ÖZEL HABER// MEHMET EMİN GÜZBEY 

Murat kurum

Kaynak: MEHMET EMİN GÜZBEY