Açılış konuşmasında Şuhutlu vatandaşa seslenen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, ‘’Bugün seçim koordinasyon merkezimin açılışı için bir araya geldik ama bizim gönlümüz her zaman Şuhut’ta. Sebebi de şu ki, biz ne zaman Afyon dışında birileri ile tanışsak, Afyonluyum dediğim zaman Veysel Eroğlu’nun memleketi değil mi diyorlar. Veysel Eroğlu, Türkiye’de bir marka olmuş. Veysel Eroğlu, marka olmayı çalışarak milletine hizmet ederek oldu. Allah ondan razı olsun. Türkiye de elinin değmedi toprak yok. Şuhut bu vesileyle bizim için önemli. Ayrıca bu topraklar zaferin kazanıldığı topraklar. Şehitler diyarıdır Şuhut. Bu topraklara hizmet etmek gerekiyor. Bu topraklara hizmet yarışır. İnşallah İbrahim başkanımla da bu topraklarda hizmet artacak. AK Parti belediyeciliği Şuhut’ta zirve yapacak. Biz milletvekilleri olarak başkan adayımızın her zaman arkasında olacağız’’ dedi.

şuhut

Köksal Önce “Bankamatik Memuru” Dedi, Sonra Trole Çevirdi Köksal Önce “Bankamatik Memuru” Dedi, Sonra Trole Çevirdi

ŞUHUT’TA AK PARTİ MÜHRÜ VAR

Şuhut’ta AK Parti’nin damgasının olduğunu söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise yaptığı konuşmada, ‘’Şuhut’un her bir yerine bakın. Her yerinde AK Parti’nin mührü vardır. Bu önemli bir başarı. Bir şehrin kalkınması, büyümesi, gelişmesi için yatırım ve altyapı çok önemli. Şehrin insanı kazandığı parayı eğer o şehirde harcıyorsa o şehre yatırım yapıyorsa o şehir kalkınır ve gelişir. İşte şimdi Şuhut’ta bu noktada. 3 dönem 15 yıl Recep başkan Şuhut’a önemli yatırımlar yaptı. Bakanımızla ve milletvekilleriyle birlikte uyum içinde çalıştı. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

hasan arslan

AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu ile yeni bir döneme başladıklarını söyleyen Milletvekili Özkaya, ‘’İnşallah şimdi bir 15 yılda İbrahim kardeşimiz hizmet edecek. Millete hizmet edersen halk seni başının üstünde taşır. Eğer millete kulak vermezsen millet sana tokatı vurur. Bunun için milletin sesine kulak vermek gerekir. Milletin yanında olan kazanır’’ ifadelerini kullandı.

ali  özkaya

EROĞLU’NUN GÖNLÜ ŞUHUT’TA

Toplantısı nedeniyle açılışa katılamayan Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise telefon bağlantısı ile katılarak gölünün Şuhut’ta olduğunu ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı birlikte kesilen açılış kurdelesinin ardından sona erdi.

Kaynak: NURBANU SOY