Afyon’da sağanak yüzünü gösterdi! Afyon’da sağanak yüzünü gösterdi!

Afyonkarahisar'da yerel ve parti yetkilileri, yeni yıl vesilesiyle kentin güvenlik ve acil servis birimlerine moral vermek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan'ın liderliğinde bir araya gelen heyet, gece gündüz fedakarca hizmet veren Emniyet, AFAD, 112 ve Sağlık mensuplarıyla bir araya geldi.

MEHMET ZEYBEK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile birlikte, güvenlik ve acil durum ekiplerine yeni yılın ilk günlerinde destek olup teşekkür ettiler.

mehmet zeybek

Her bir personel ile birebir ilgilenen ve yeni yıl dileklerini ileten heyet, vatandaşların huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan bu ekiplere toplumun takdir ve şükranını iletti. Özellikle gece saatlerinde zor koşullarda görev yapan personelin moral ve motivasyonunun artırıldı. Heyet ayrıca, bu zorlu görevlerde verilen emeğin ve özverinin önemine vurgu yaptı.

mehmet zeybek

Kaynak: FADİME ÖZKARAN