İscehisar Öğretmen evinde gerçekleşen programda, 2024 yılı amatör Ligde mücadele eden İscehisarspor’un şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkması ile AK Parti ilçe teşkilatı İscehisarspor onurunu yemek verdi. Yemek sonrası İlçe Başkanı Metin Balaban, futbolcuları ve yönetimi Tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  

iscehisarspor

İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan’da, “İlk defa İscehisarspor’un şampiyonluk maçını canlı izledik ve çok heyecanlandık. Bu sevinç ve mutluluğu İscehisar ve bizlere yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Başkan olduğumuzda spora ve sporcuya, İscehisarspor ‘a her zaman destek olarak yanınızda olacağız ”dedi.

iscehisarspor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final ilk maçları yarın yapılacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final ilk maçları yarın yapılacak

İscehisarspor Başkanı ve MHP İscehisar Belediye Başkan Adayı Necati Günsel de gençlere her zaman güvendiklerini, inandıklarını ve zor zamanlardan geçerek şampiyon oldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Yemek sonrası şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirilmesi sonrası program sona erdi.

Kaynak: AHMET SARLIK