AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla önemli bir mesaj yayınladı. Milletvekili Özkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Güçlü Türkiye'nin hedeflerini çocuklarımız gerçekleştirecek" ifadelerine yer verdi.

TBMM'nin Kuruluşunun Anlamı

Milletvekili Özkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun Milli Mücadele dönemindeki önemli rolünü vurgulayarak, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıyla kurulan Gazi Meclis'in, milletin yetkisiyle Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık yarınlara erişmesi için çalıştığını belirtti.

Uzmanından "yanlış diyet" uyarıları! Uzmanından "yanlış diyet" uyarıları!

Çocuklarımıza Güçlü Bir Türkiye Bırakma Kararı

Özkaya, Türkiye'nin her türlü zorluğa rağmen geleceğe umutla baktığını ve çocuklara daha güçlü bir Türkiye bırakma gayesiyle çalıştıklarını ifade etti. "Büyük ve Güçlü Türkiye'nin hedeflerini çocuklarımız gerçekleştirecek. Bundan hiç şüphemiz yoktur." dedi.

23 Nisan'ın Özel Anlamı

Milletvekili Özkaya, TBMM'nin kuruluşunun çocuklara armağan edilerek 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı olarak kutlanmasının ayrı bir mutluluk olduğunu vurguladı. Türkiye'nin 2053 ve 2071 hedeflerine olan inancını dile getirerek, tüm milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN