Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin akademisyenleri ve İşletme Yüksek Lisans öğrencileri, eğitim-öğretim yorgunluğunu atmak ve geçmiş dönemi değerlendirmek amacıyla bir piknik düzenledi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademisyen Doç. Dr. Fikret Yaman'ın organize ettiği pikniğe Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademisyen Doç. Dr. Alparslan Özmen ve öğrenciler katıldı.

Akademisyenler ve öğrenciler, doğa ve yeşilliğin içerisinde stres atmayı, birlikte vakit geçirmeyi hedefledi. Ayrıca sadece derslerle sınırlı kalmamak ve birlikte değerlendirme yapma imkanı bulmuş oldular. Organizasyon hakkında konuşan Doç. Dr. Yaman, etkinliğin oldukça verimli geçtiğini ve bu tür buluşmaları önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen buluşma samimi bir ortamda devam etti. Eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, piknik sonunda top oynayarak eğlendi. Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından etkinlik sona erdi. \\T.Ö

MEB tarafından düzenlenen Yarışma Afyonkarahisar'da gerçekleşecek! MEB tarafından düzenlenen Yarışma Afyonkarahisar'da gerçekleşecek!

Editör: Tuğba Özkan