Zorlu ekonomik koşullarda bankalar müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor. Akbank da müşterilerine özel büyük bir sürprizle geldi. Akbank müşterilerine tam 17.500 TL ödeme vadediyor. Akbank müşterileri bu avantajlı fırsattan yararlanmak için kredi başvurusunda bulunabilir. Bu avantajlı krediden faydalanmak için izlenmesi gereken adımlar oldukça basit.

Borsa güne rekorla başladı Borsa güne rekorla başladı

Akbank Kredisinden Yararlanmak için Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Akbank müşterileri 17.500 TL kredi avantajından yararlanmak için Yapılması gereken adımları araştırıyor. Alım gücünün azalıp nakit ihtiyacının arttığı son günlerde vatandaşlar bu krediden yararlanmak istiyor. Yalnızca Akbank müşterilerinin yararlanabileceği bu fırsat belirli tarih aralığında geçerli olduğu için acele edilmesi gerekiyor.

Akbank 17 500 Tl Nakit Para Dagityor Subeye Giden Parasini Cekip Cikiyor

Akbank müşterilerinin kredi başvurusunda bulunmak için şu adımları incelemesi gerekiyor. Akbank’ın müşterilerine sağladığı bu kredi imkanı SMS kredi avantajı olarak değerlendiriliyor.

Banka müşterilerinin SMS içeriğine T.C kimlik numaralarını yazarak 4425 numarasına SMS atması gerekiyor. Bu kampanyadan yalnızca Akbank müşterileri yararlanabiliyor. Kredi başvuru süreciniz değerlendirildiğinde bankadan olumlu ya da olumsuz sonuçlandırma konusunda SMS alıyorsunuz.

Akbank müşterisi olmayan vatandaşlar mobil bankacılık uygulamasını yükleyerek Akbank müşterisi olabilir. Banka şubelerine gitmeye vakti olmayan vatandaşlar bankanın mobil uygulaması üzerinden müşteri temsilcileri ile görüntülü görüşüp kimlik doğrulaması yaparak banka müşterisi olabiliyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK