Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütmekte olunan Erasmus+ (Öğrenim–Staj), Erasmus+ International Credit Mobility ve Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin başvuru esnasında kullanması amacıyla İngilizce Dil Sınavı yapılacak. Başvurular 25 Eylül – 8 Ekim saat 17.30’a kadar yapılacak. Ayrıca başvurular 25 Eylül 2023 tarihinde AKÜ web sitesinde ilan edilecek sistem üzerinden çevrimiçi olarak alınacak. 8 Ekim Pazar Günü Saat: 17:30’dan sonra mazeretli dahi olsa başvuru yapılamayacak.

Sünnetci ile ne görüştüler? Sünnetci ile ne görüştüler?

Sınav yeri ve saatine ilişkin duyuru başvurular tamamlandıktan sonra https://uim.aku.edu.tr/ adresinden duyurulacak.

Yazılı sınav, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü yapılacak ve sınava giren öğrenciler aynı gün https://uim.aku.edu.tr/ adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilecek. Öğrencilerin sözlü Sınava girebilmeleri için Yazılı Sınavdan 100 üzerinden en az 50 almış olması gerekiyor.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler ise 15 Ekim 2023 Pazar günü sınava girecek. Sınav sonuçları 16 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecek.

Öte yandan 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İngilizce dil sınavından sonra, 4-5 Mart tarihlerinde yapılan Online İngilizce sınavı geçerliliğini yitirecek. 4-5 Mart tarihlerinde yapılan online sınavdan sonra, bu sınav puanı ile tercih yapan öğrencilere hem güz hem de bahar dönemi için tercih hakkı verildiğinden, çevrimiçi sınav sonucu ile tekrar tercih yapılamayacak. \\N.S

Editör: Nurbanu Soy