Rektör Karakaş’tan Dünya Veteriner Hekimler Günü Mesajı! Rektör Karakaş’tan Dünya Veteriner Hekimler Günü Mesajı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda gerçekleşen final yarışında dört grup yarıştı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu’ndan üç takım ise finalde yarıştı.

genç kızılay

Şampiyona on iki takım ile başlarken üç gün süren yarışın sonunda dört takım ise finalde yarıştı. Para kazanmak için sosyal medya üzerinden içerik üreten kişilere ruhsat verilmeli mi verilmemeli mi konulu finalde yarışındaki takımlar ise şu şekilde oldu;Kötü Gün Dostu Takımı (AKÜ Genç Kızılay Topluluğu), Yürürlüktekiler Takımı (AKÜ Genç Kızılay Topluluğu), Fahiş Hata Takımı (Genç Hukukçular Topluluğu), Kan Alıcılar Takımı (AKÜ Genç Kızılay Topluluğu)Şampiyona sonucunda AKÜ Genç Kızılay Topluluğu’ndan üç takım finalde derece yaparken madalyalarını ve katılım belgelerini Afyon Kocatepe Üniversitesi Münazara Topluluğu Başkanı Hasan Enes Arık’tan aldılar.

genç kızılay

KEYİFLİ BİR YARIŞMA OLDU

Ayrıca finale kalan birinci olan takım 1000 TL’lik, ikinci olan takım 750 TL’lik üçüncü olan takım 500 TL ve dördüncü olan takım ise 250 TL’lik hediye çekide kazandılar. Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Kızılay Topluluk (AKÜ Genç Kızılay) Başkanı Gönül Kural ise tüm yarışmacılara başarılar dileyerek; “Finalde dört takımdan üçünün Genç Kızılay Topluluğu’muzdan olmasına çok sevinirken bir de birincilik derecesi ile daha da mutlu olduk. Tüm Genç Kızılay ekibimize ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

genç kızılay

Afyon Kocatepe Üniversitesi Münazara Topluluğu Başkanı Hasan Enes Arık ise: “Şampiyonamızda Kulüp ve Topluluk üye ve başkanları ile bir araya gelerek hem iletişimimizi güçlendirdik hem de keyifli bir yarışma ortamı sağlayarak şampiyonumuzu belirledik. Şampiyonamıza üç takım ile katılarak organizasyonumuza destek veren Genç Kızılay AKÜ Başkanı Gönül Kural başta olmak üzere tüm Kızılay ailesine teşekkür eder, kazanan takımdaki arkadaşlarımızı da tebrik ederiz” dedi.Şampiyona çekilen hatıra fotoğrafları sonrasında sonlandırıldı.

Kaynak: NURBANU SOY