OEDAŞ farkındalık oluşturuyor! OEDAŞ farkındalık oluşturuyor!


Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak'ın da aralarında olduğu bir heyet, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen "Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Araştırma Platformu" tanıtım ve imza törenine katıldı.

Üniversitenin de proje yürütücüsü olduğu Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projeleri Destekleme Programı (TÜBİTAK 1007-KAMAG) kapsamında yürütülen "Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi" başlıklı projenin imza töreninde bir çok önemli isim yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Okay Memiş, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Vedat Yanık ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Yücel Yılmaz, üniversite rektörleri ve araştırmacılar bu önemli organizasyonda bir araya geldi.

Editör: Duygu Özger