Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Özge Öztürk Demirayak’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte il kültür turizm müdürlüklerinin turizm amaçlı destinasyon yönetimindeki rolü ele alındı ve Afyonkarahisar Turizmi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Korel Thermal Resort Clinic & Spa Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Turunç’un katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte; otel işletmelerinde misafir ilişkilerinin önemi ve misafir ilişkileri yönetimi konuları tartışıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Arş. Gör. Dr. Fatih Özaslan’ın katılımıyla Selçuklu Mutfak Kültürü ve Osmanlı Mutfak Kültürü ile Osmanlı Mutfağında deniz ürünlerinin kullanımı konuları konuşuldu.

Sünnetci hayran kaldı! Sünnetci hayran kaldı!

PASTA VE UNLU MAMULLER MUTFAĞINDA UYGULAMA YAPILDI

Şef Gani Topdemir ve Şef Yüşa Akif Korkut’un katılımıyla Sushi çeşitleri ve sarım teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Ekmek Ustası Şef Deniz Aygün, ekmeğin yapısı ve yapım süreçlerine ilişkin bilgi verdi. Bilgilendirme aşamasının ardından Turizm Fakültesi Pasta ve Unlu Mamuller Mutfağında uygulama yapıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bilge Akdeniz ise doğal gıda renklendiricileri konusu ele alarak, Akdeniz, gıdalarda renklendirici olarak kullanılabilecek doğal ürünleri ve özelliklerini aktardı. N\S

Editör: Nurbanu Soy