Afyonkarahisar’daki basın mensupları ile ortak bir mesaiyi paylaştıklarını ve uyumlu bir çalışma sergilemeye çalıştıklarını belirten İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, cennet vatanımızın her köşesi gibi Afyonkarahisar’ın da kendisine has özellikleri ve güzellikleri bulunduğunu dile getirdi.

Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal keskin konuştu! Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal keskin konuştu!

agc

POLİS VE KOLLUK KUVVETİ BİRLİK İÇERİSİNDE

Afyonkarahisar gibi milli ve manevi değerlerine bağlı bir kentimizde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, “Ülkemizin her köşesinde onurla görev yaptık. Afyonkarahisar’da bulunmaktan da büyük onur duyuyoruz. Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’nın uyumlu ve hassas yönetim anlayışı doğrultusunda polisimizle birlikte kolluk kuvvetleri olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Akar, Mahmut Emin Birliktir, Ömer Elçi ve Mehmet Abdioğulları da basın mensupları olarak Jandarma’nın görev esnasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı Albay Tolga Yağan’a teşekkür ettiler.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN