Ünlü oyuncular Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz, geçtiğimiz yaz aşklarıyla gündeme gelmiş ve birbirlerine duydukları sevgiyi sosyal medyadan paylaştıkları romantik karelerle taçlandırmışlardı. Ancak, 2023'ün son günlerinde çiftin yollarını ayırdığı iddiaları magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Alp Navruz, ilk kez bu ayrılık haberlerine dair konuştu.

AŞKIN BAŞLANGICI 

Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz'un aşkı, Bodrum Yalıkavak'ta bir tatil sırasında ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan çift, teknelerinde romantik anlar yaşayarak basının ve hayranlarının ilgisini çekti. 

Alp Navruz

BİRLİKTE İLK PAYLAŞIM!

Aşkları çıktıkları Bodrum tatilinde belgelenen oyuncu çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları sürpriz paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişlerdi.

Sıla Türkoğlu

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR!

24 yaşındaki güzel oyuncu Sıla Türkoğlu ile 33 yaşındaki erkek arkadaşı Alp Navruz birbirlerini sosyal medya hesaplarından çıkardılar. Son dönemde artan ayrılık iddialarını güçlendiren olay hayranlarını çok üzdü.

Sıla Türkoğlu 1

"ARAYA KARA KEDİ GİRMEDİ"

Instagram hesabından da birbirini silen çiftten Alp Navruz ilk kez konuya dair konuştu. Alp Navruz gittiği bir mekanda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Navruz, ayrılığı doğrularken, "Evet ayrıldık. Araya kara kedi girmedi. Hiç alakası yok. Ben bu tarz özel şeyleri konuşmak istemiyorum ama bitti evet doğru" ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Alp Navruz 1

Kaynak: HABER MERKEZİ