RONALDO’NUN MADDİ MANEVİ DESTEK SÖZÜ VERDİĞİ

İYİ PARTİLİ ALPER YAĞCI YARIN MÜRACAATINI YAPIYOR

İlimizin başarılı iş adamlarından Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, Ronaldo lakaplı Dr.Mustafa Enis Arabacı’nın maddi ve manevi destek sözü verdiği İYİ Partili Alper Yağcı İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yarın yapacak.

AK Parti'de il başkanı kim olacak? AK Parti'de il başkanı kim olacak?

Bir kaç haftadan bu yana İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun aday adayı olup olmayacağını gözlemleyen ve geçtiğimiz hafta Muhammet Mısırlıoğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesinin ardından Belediye Başkanlığına aday olmama yönünde karar alması sonrasında Alper Yağcı için İYİ Parti Belediye Başkan adaylığında kapı açılmış oldu.

İYİ Parti’ye yakın kaynaklar Alper Yağcı için, ‘Kuruluşundan itibaren parti içerisinde ve Genel Başkan Akşener’e yakın bir isim. Meral Akşener çok önceden kendisini yakından tanıyor. Afyon Belediye Başkanlığına adaylığı için olumlu karar da olacaktır. Ayrıca Afyon İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun da Alper Yağcı’ya olumsuz bakmadığını hissettiriyor’ dediler.

Alper Yağcı’nın yarın İYİ Parti’ye Afyon Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunacağı öğrenilirken, aday adaylığı için yapılacak olan törende Dr. Mustafa Enis Arabacı’nın bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. ODAK ÖZEL HABER 

Editör: Fadime Özkaran