Başkan Kılınçarslan'a özel hediye! Başkan Kılınçarslan'a özel hediye!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanması planlanan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Dinar Belediyesinin destekleriyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programda Dinar Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık, Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı geleceğin istikbali sporcular ile bir araya geldi.

Saygı duruşunda bulunulması ve Dinar Belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Kaymakam Kemal Duru tarafından gerçekleştirildi.

“ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar kapsamında Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı konuşmasında; Belediye olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ben Sporcunun zeki, çevik ve en önemlisi Ahlaklısını severim sözünden hareketle zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

“İLÇEMİZE YENİ SPOR TESİSLERİ KAZANDIRACAĞIZ”

Geleceğin istikbali çocuklar için Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle stadyumun yenilenmesi, olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi ve roman vatandaşlara halısaha yapımı için gerekli desteği aldıklarını ve ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade etti.

“DİNAR BELEDİYE SPORUMUZ FUTBOL BRANŞINDA 3 YAŞ GRUBUNDA BAŞARI GÖSTERİYOR”

Aynı zamanda Dinar Belediye Sporun bünyesinde üç yaş grubunda çocukların futbol müsabakalarında yer aldığını, yaz okulların ve diğer branşlarda kurslarının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, Amatör spor haftasını kutladı.

“TAEKWONDO TAKIMIMIZ İZLEYİCİLERİ HAYRAN BIRAKTI”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından belediyenin destekleriyle devam eden Taekwondo kursu öğrencileri gösterilerini gerçekleştirdi.

Taekwondo gösterisinin ardından sırasıyla Sokak Futbolu, Hentbol gösterisi ve tenis gösterisiyle program son buldu.

Program ilçe protokolünün ve öğrencilerin birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. \\T.Ö

\\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan