Başkan Kızıltoprak, "Vekilimiz kefilimizdir" Başkan Kızıltoprak, "Vekilimiz kefilimizdir"

37 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi alınan kararların hayırlı olmasını temenni eden Başkanı Mehmet Zeybek, Meclisi yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Geride bıraktığımız ay içerisinde yapılan yatırımlar ve faaliyetler hakkında konuşan Başkan Zeybek sözlerine Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayarak başladı.

Başkan Zeybek; “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını ülke olarak il olarak çok büyük bir coşku ile kutladık. İnşallah geleceğe ümitli bakıyoruz.100. yılını devirdik. 2. Yüzyılda hep birlikte milletçe el ele vererek ülkemizi daha müreffeh çağdaş medeniyet seviyesine ulaştıracak atılımlar ile yatırımlar ile geliştirmeyi hepimize ülke insanımıza nasip etsin. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Kurtuluş savaşımızın ilk mermisi Afyon’da atıldı. Böyle bir kadim şehre sahibiz. Şehrimizin kıymetini, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kıymetini hep birlikte çok iyi biliyoruz. Her türlü ilerlemeyi yaptıktan sonra Dünyada sözü edilir güce kuvvete kavuşacağımızdan ben eminim. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” diye konuştu.

ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Kavşak çalışmalarının ve orta refüj çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Zeybek, “Su tasarrufu yapmak adına şehrimizde çoğu yerde kuru peyzajla güzelleştirmeye çalışıyoruz. Jandarma Kavşağında Selçuklu Yıldızı ve Ay Yıldız motiflerini sergiledik. Ambaryolu tek yöne döndüğü için Kadınana görsellerimizi de Ot pazarı Camimizin oradaki kavşağa koyuyoruz. Diğer kavşaklarımız ile alakalı arkadaşlarımız çalışma gerçekleştirdi. Şehitler caminin olduğu yerde dört bir tarafına Ayyıldız’dan oluşan güzel bir kavşak çalışması olacak. Paşa Caminin olduğu yerdeki o yuvarlak kavşağı da güzel bir çalışma hazırlıyor arkadaşlar. Şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

YOĞURT PAZARINA ASFALT ÇALIŞMASI

Başkan Zeybek, “Ambar yolundaki tek yön çalışmamız, asfalt çalışmamız ana şebeke su hattımızı bittikten sonra tamamlandı. Kaldırım genişleme çalışmasını esnaflarımıza sorarak yaptık. Genişlemesini talep ettiler. Şu andaki Ordu Bulvarı orta refüj çalışmalarımız bittiği için Ambaryolunu tamamlıyoruz. Peşinden Demiryalayan’dan eski Yoğurt Pazarına olan yolda da asfalt çalışması yapacağız” diye konuştu.

Editör: Nurbanu Soy