Bu kapsamda daha önce yapılmış olan anket, temayül ve tüm çalışmaları çöpe atan Recep Tayyip Erdoğan bizzat kollarını sıvayarak aday belirleme çalışmalarını yakın takibe almıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Cumhur İttifakı olarak Büyükşehirlerde ortak aday çıkartacak olan AK Parti diğer şehirlerde de ittifak çalışmalarına son noktayı koydu.

MHP ile birlikte Büyükşehirler dışında kalan 51 İl’in 29’unda ortak aday çıkartacak olan AK Parti bu kapsamda çalışmalarına hız verdi.

51 İl’in 22’sinde AK Parti ve MHP’nin demokratik bir yarış halinde ayrı ayrı seçime katılacakları da yapılan açıklamalar ile belli olmuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehirler dışındaki 51 İl’in Milletvekillerini, İl Belediye Başkanlarını, İl Başkanlarını, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarını, İGM Başkanlarını Ankara’ya Genel Merkeze çağırdı.

Yarın Ankara’da olacak olan 51 İl’in Belediye Başkanları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan’ın belirlediği isimler görüşecek.

Yarınki toplantılar öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direkt olarak kendisinin yaptırttığı ve sonuçların sadece kendisine verildiği anketler, özel raporlar ve kamuoyundan bazı isimlerle yapılan görüşme notlarının yer aldığı veriler ışığında 51 İl’in heyetleriyle görüşmeler yapacak.

Erdoğan’ın öncelikle bir genel toplantı, sonrasında da gerek gördüğü İl’ler ile ilgili birebir veya heyetler halinde görüşmelerin yapılmasının beklendiği öğrenildi. ODAK ÖZEL HABER / MEHMET EMİN GÜZBEY

Eski muhtara ceza yağdı! Eski muhtara ceza yağdı!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ