Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin dinlenmiş bir şekilde eğitime geri dönmesi için okulların ilk ara tatil döneminin sona erdiğini duyurdu. Öğrencilerin yeniden arkadaşları ve öğretmenleriyle buluşacak olmanın heyecanını paylaşan Bakanlık, sağlıklı bir birinci dönem tamamlanması temennisinde bulundu.

Türkiye genelinde birçok öğrenci, bir haftalık ara tatilin ardından okula geri dönmek için tatlı bir telaş yaşıyor. Tatil süresince dinlenen zihinler ve bedenler, eğitimin yoğun temposuna geri dönmek için hazır durumda. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere başarı ve sağlıkla birinci dönemi tamamlamaları için iyi dileklerini iletti.

Ara tatilin verimli geçirilmesinin ve öğrencilerin enerjilerini yeniden toplayabilmelerinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Bakanlık, dinlenmenin yanı sıra çeşitli etkinlik ve kurslarla öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak olanaklar sunduğunu hatırlattı.

LGS öncesi toplandılar! LGS öncesi toplandılar!

Bakanlık ayrıca, öğrencilerin sağlık, güven ve huzur içinde bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temenni ederken, öğretmenler ve velilerden de eğitim süreçlerine destek olmalarını istedi. Bütün öğrencilerin ve eğitim camiasının başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmesi bekleniyor. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran