Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, okullar arasındaki farklılıkları azaltarak fırsat eşitliğini sağlama hedefiyle "Okul Ortaklığı Programı"nı başlattı. Bu program, üreten ve paylaşan dinamik okulların ortaklığını teşvik etmek, öğrenciler arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı gibi değerleri geliştirmek amacıyla hayata geçirildi.

07170617 A1

Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi, bu kapsamda Afyonkarahisar’a ziyaret gerçekleştirdi. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, proje ortağı olan Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi'ndeki eğitim paydaşlarıyla buluştu. Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü! Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü!

07170630 A2

İl Müdürü Miraç Sünnetci, misafir öğrencilerle Afyonkarahisar'ın kültürel ve doğal güzellikleri üzerine sohbet etti. Ziyaret sırasında öğrencilere küçük hediyeler verildi ve dostluk bağları güçlendirildi. Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri, yöresel bir hediye olarak Menşe İşaretli Devrek Bastonu'nu İl Müdürü Sünnetci'ye takdim ettiler.

Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

07170632 A307170633 A4

Kaynak: FATMA SEDA CAN