Gündeşli, uzun yıllar hizmet veren bu kahramanların atanma sorunuyla karşılaştığını ve kamuoyunun desteğini talep ettiklerini belirtti.

ATANMAK İSTİYORLAR

Eski uzman çavuşlar, devletin kanunla vermiş olduğu atama hakkını kullanmak ve kamu kurumlarına memur olarak atanmak istiyorlar. Ancak referans eksikliği, kota doluluğu ve boş kadro olmaması gibi nedenlerle bu hakkı kullanamıyorlar.

MAĞDURİYETLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Bu kahramanların terörle mücadelede, sınır ötesi operasyonlarda ve vatan savunması sırasında canlarını ortaya koyduklarını ve görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, “Atanma sorunu nedeniyle işsizlikle ve mağduriyetle karşı karşıyayız. Atanma hakkımızın kullanılmasını ve yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

VEKİLLERDEN OLUMLU SONUÇLAR ALINDI

Gündeşli, bu sorunu çözmek için destek istiyor ve seslerini daha geniş kitlelere duyurmayı umut ediyor. Kamuoyunun farkındalığını artırmak, yetkililerin dikkatini çekmek ve yaşanan sıkıntıları gidermek için desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Gündeşli, TBMM'deki milletvekilleriyle görüşmeler yaptıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Ayrıca, basın yayın kuruluşlarından da destek beklediklerini ifade eden Başkan Gündeşli, ilgi gösteren herkese teşekkür etti. FADİME ÖZKARAN

Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları

 

Editör: Fadime Özkaran