Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde oluşturulan ATSO KOBİ Akademisi, 2024 yılında dikkat çekici eğitimlere ev sahipliği yapacak.

Yüksek Lisans Nasıl Yapılır? Yüksek Lisans Başvuru Şartları Nelerdir? Yüksek Lisans Nasıl Yapılır? Yüksek Lisans Başvuru Şartları Nelerdir?

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2018'den beri ATSO KOBİ Akademisi olarak üyelerimize yönelik eğitim ve seminerler düzenliyoruz. Bu noktada, ATSO KOBİ Akademisi alanında önemli bir konuma erişti. Üyelerimizin yanı sıra, kamu kurumlarından yöneticiler, çalışanlar ve üniversite öğrencilerinin ilgisini çeken eğitimlerimiz, 2024'te de değerli uzmanlar eşliğinde şehrimize değer katacak. Her ay en az 2 eğitim ilkesiyle devam ettirdiğimiz ATSO KOBİ Akademisi'nin etkisi her geçen yıl daha da geniş kitlelere ulaşıyor. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında toplam 717 kişinin fiziki katılımıyla 21 eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledik. Ayrıca ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerini, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın Youtube sayfasında da yayınlıyoruz. Böylece fiziksel katılım imkanı olmayan üyelerimizin de eğitimlere internet üzerinden erişmesini sağlıyoruz" dedi.

atso kobi eğitim

Doğanlar Holding Başkanı Davut Doğan Liderlik Etti

ATSO KOBİ Akademisi'nin, uzman kişiler tarafından verileceğinin altını çizen Serteser, "Bu yıl ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerine hızlı bir başlangıç yaptık. Eğitimlerimizin açılışını Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan gerçekleştirdi. Davut Doğan, aile şirketlerinde kurumsallaşma süreçleri ve yatırım konularında tecrübelerini bizlerle paylaştı. Kahramanmaraş Depremleri'nin yıldönümü haftasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün desteğiyle işletmelerin afetlere hazırlıklarına yönelik önemli bir eğitim gerçekleştirdik. CNN Türk'ün eski spikeri ve eğitmen Burak Törün, ETSY sistemi uzmanı İhsan Emsalsiz ile Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Tuğrul Bayat da bilgilerini bizimle paylaştı" diye konuştu.

Uzman İsimlerle Dolu Bir Program

Serteser, açıklamasında eğitimlerine davette bulunarak, "Her zaman olduğu gibi Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin akademisyenleri, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin eğitmenleri, Tacirsoft'un kurucusu Dr. Soner Altaş, Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer, Helvacızade Şirketler Grubu ve Zade Global Inc. İcra Kurulu Başkanı Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil gibi önemli isimleri ağırlayacağız. Her yıl ATSO KOBİ Akademisi eğitim anketimize katılarak yol haritamızı belirleyen üyelerimize, eğitim organizasyonuna katkı sağlayan TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cantürk Kayahan'a ve tüm eğitmenlerimize, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'a, TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na çok teşekkür ediyor; tüm üyelerimizi eğitimlerimize davet ediyorum."

Kaynak: AHMET SARLIK