Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, çeşitli unvanlarda toplam 96 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Alım, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 23 ve Ek 27 maddeleri uyarınca ve Türkiye Ulusal Ajansı İnsan Kaynakları ve Uzmanlık Yönetmeliğine göre idari hizmet sözleşmesi ile gerçekleştirilecek. Adaylar, sözlü giriş sınavı ile değerlendirilecek.

Alınacak personel arasında koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (hizmetli) gibi pozisyonlar bulunmakta ve bazı pozisyonlar için engelli personel alımı da öngörülmektedir. Adayların başvuru formu ve gerekli belgeleri hazırlayarak belirtilen tarihlerde başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Sınavla ilgili detaylar ve adayların sınava giriş hakkı kazanıp kazanmadıkları bilgisi, belirlenen tarihte Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının resmi web sitesi üzerinden duyurulacak.

Başvuru koşulları, istenen belgeler, sınavın tarihi, saati ve yeri gibi daha fazla bilgi ve ilan metnine ulaşmak için İlan.gov.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

personel

Kaynak: ilan.gov.tr