Dünya gıda sektörünü bir araya getiren Gulfood Fuarı, 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşti. Yüzlerce ülkeden binlerce uluslararası firmanın katıldığı Gulfood Fuarı gıda sektörüne yön vermeye devam ediyor. Katılımcılara yeni ürünleri keşfetme ve geleceği şekillendiren trendleri de gözler önüne seren Gulfood Fuarı büyük ilgi gördü.

avşar maden suyu

AVŞAR MADEN SULARI DİKKAT ÇEKİYOR

Fuarın dikkat çeken ve son yıllarda ihracat alanında önemli atılımlar gerçekleştiren Avşar Maden Suları da, Gulfood Fuarı’na katılarak, yenilikçi ürünlerini daha fazla pazarda tüketicilerle buluşturacak iş birliklerine imza atma fırsatı buldu. Avşar Maden Suları, büyüklüğü ve stratejik önemi ile öne çıkan ve farklı ülkelerden gelerek yeni anlaşmalara olanak sağlayan Gulfood Fuarı'nda, bünyesinde bulundurduğu lezzet ödüllü ürünleriyle dikkatleri bir hayli üzerine çekti.

TCMB, 2. Enflasyon Raporu'nu 9 Mayıs'ta Ankara'da açıklayacak TCMB, 2. Enflasyon Raporu'nu 9 Mayıs'ta Ankara'da açıklayacak

avşar maden suları

Gulfood Fuarı'nda 20 farklı ülkeden 230 görüşme gerçekleştiren Avşar Maden Suları, Afyonkarahisar’ı bir kez daha gururlandırdı.

Kaynak: NURBANU SOY