Milliyetçi Hareket Partisi 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kurultayda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin son seçimi olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

devlet bahçeli

Bahçeli’den CHP’ye sert tepki; ‘Partide ayaklar baş, başlar ayak’ Bahçeli’den CHP’ye sert tepki; ‘Partide ayaklar baş, başlar ayak’

8 Mart’ta, oğlu Bilal Erdoğan’ın yüksek istişare kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan, “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim. Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak” demişti.

AK Parti’den Siper’e ziyaret! AK Parti’den Siper’e ziyaret!

Kurultayda konuşan Bahçeli, ise Erdoğan’a “Ayrılamazsın” diye seslendi. Bahçeli şu ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah da tahrip unsuru olarak kabul edilmiştir. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diyorum, ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Onun için Cumhur ittifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz Türkiye yüzyılının kurtarıcısı olarak seni görmek istiyoruz”

Kaynak: NURBANU SOY