Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, il ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İzmir’e gitti. Bakan Göktaş, İzmir programı kapsamında Afyonkarahisar’ın Şinanpaşa İlçesi Çalışlar Köyünden olan şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın İzmir’de yaşayan ailesini ziyaret etti.

Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

mahinur özdemir göktaş

Bakan Göktaş  acılı anne ve babayla bir araya gelerek hem şahsının hem de bakanlığın yanında olduğunu söyledi.

İLK PAYLAŞIM BAKANLIKTAN GELDİ

Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın İzmir’de yaşayan ailesini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ziyaretine dair Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ‘’ Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz Aralık ayında Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın İzmir'de bulunan baba ocağını ziyaret etti. Aziz şehitlerimizin gösterdiği büyük fedakârlık karşısında, derin bir vefayla milletimize hürmet ve hizmet etmeyi bir borç biliyoruz’’ ifadeleri kullanıldı

mahinur özdemir göktaş

Kaynak: GAMZE KOÇAK