Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Mehmetçik'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, terör örgütü PKK/YPG ile yaşanan çatışmalar sonucu yaralanan 15 kahraman askerimizin uçak ambulans ile Ankara'ya getirildiğini duyurdu. Bakan Koca, yoğun bakımda tedavi gören askerimizin olmadığı bilgisini verdi.

fahrettin koca

Muhtarlık ikisine de yar olmadı Muhtarlık ikisine de yar olmadı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: 6 kahraman asker şehit düştü

Tüm imkanları seferber etmiş durumdayız

Bakan Koca yaptığın açıklamada, “Tedavileri Şırnak’ta yapılan dokuz askerimizden ikisi taburcu olmuştur. Tedavileri devam eden yedi askerimizin durumlarının iyi olduğu bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için gerekli bütün imkânları seferber etmiş durumdayız. Çatışmalarda yaralanan kahramanlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, şehadete yürüyen yiğitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Birliğimiz ve bütünlüğümüz için ölüm dâhil her şeyi göze alanları hiçbir zaman, asla unutmayacağız. Şehitlerimiz, ebediyete kadar milletimizin yüreğinde yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY