Eğitimin açış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özpınar yaptı. Özpınar, "2018 yılından bu yana ATSO KOBİ Akademisi ismiyle yaygınlaştırdığımız eğitimlerimizde sizlerle birçok uzman ve bilim insanını buluşturduk. Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bu doğrultuda bizimle iş birliği yaptı. Üniversitelerimize teşekkür ediyorum. En çok talep edilen eğitimlerden birisi de şu an salonumuzda bulunan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun sunumu oldu. Sayın Tavukçuoğlu’na bu yıl da davetimizi geri çevirip ilimize geldiği için teşekkür ediyorum" dedi.

MEB tarafından düzenlenen Yarışma Afyonkarahisar'da gerçekleşecek! MEB tarafından düzenlenen Yarışma Afyonkarahisar'da gerçekleşecek!

KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Özpınar konuşmasına şöyle devam etti: "Üretim, pazarlama, marka işletmelerin olmazsa olmazıdır. İlk aşamada hizmet veya mamul üretimi, ardından ürün ya da hizmetin pazarlanması işletmelerin ekonomi döngüsünü sağlar. Ürün ya da hizmetin markalaşması ise hem sürdürülebilirliğin hem de tüketici güveninin oluşmasının önünü açar. Başarılı bir marka, tüketicinin gözünde sarsılmaz bir yer edinir. Markalaşma hedefi, işletmenin uzun yıllar ayakta kalmasının da ipucudur." Özpınar, ATSO'nun şehrin markalaşma çalışmalarına da destek verdiğini belirterek "Günümüzde sadece işletmeler için değil, şehirlerimiz için de markalaşma çalışmaları hızlanmıştır. Biz de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız olarak şehrimizin marka değerinin artırılmasına yönelik çalışmalara iştirak ediyor; üyelerimizi de bu bağlamda yönlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. Özpınar'ın ardından Dr. Cengiz Tavukçuoğlu marka kavramı ve markalaşma süreçleri hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Yaklaşık 3 saat süren eğitim, Katılım Belgeleri'nin takdimi ile sona erdi. ODAK HABER MERKEZİ