Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak için, belediye personelleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 10 yıldır devam eden bu geleneğin bir parçası olan etkinlikte, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, belediye personeliyle bir araya gelerek birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni ederek, çalışanlarıyla bir atmosferde buluşmanın keyfini yaşadılar.

Başkan Çöl, personelleriyle iftarda bir araya geldi!

Alışveriş kolaylaşacak! Alışveriş kolaylaşacak!

Başkan Çöl yaptığı açıklamada, belediye personelinin emeklerinin kıymetini bildiklerini ve bu tür etkinliklerin onların motivasyonunu artırdığını belirtti. Başkan Dr. Mustafa Çöl, “Personel İftarı etkinliğimiz, bizim için çok özel bir geleneğe dönüştü. Belediye personelimizle bir araya gelerek, onların değerini ve emeklerini takdir etmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına bu tür etkinlikler çok önemli. Ramazan ayının manevi atmosferinde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Ramazan ayında Bayram ikramiyesi olarak personellerimize 5 bin TL hesaplarına yatırdık. Bundan sonra da bütün bayramlarda ikramiye vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Sandıklı Belediyesinde en düşük işçi maaşı da 27 bin 500 TL olarak belirledik. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Çöl, personelleriyle iftarda bir araya geldi!

Konuşmanın akabinde Sandıklı Belediyesinden emekli olan personellere plaket takdim eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendilerini bundan sonraki yaşantılarında mutlu, huzurlu ve sağlık dolu günler dileyerek, emeklilik hayatlarının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

Kaynak: GAMZE KOÇAK