Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan yemek organizasyonunda vatandaşların her türlü ihtiyacı karşılanırken, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl kendileriyle iftar yaparak, istişarelerde bulunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Hisar Mahallesi, Kevser Mahallesi ve Çay Mahallesinde bulunan vatandaşlar ile buluşarak mübarek Ramazan ayında kendileriyle iftar açıp, dilek, temenni ve isteklerini dinleyip anında çözülmesi noktasında talimatlarını verdiler.

‘RAMAZAN HER YIL BÜYÜK BİR HEYECAN İLE GERÇEKLEŞİYOR’

Mahalle iftarları kapsamında bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan Ayı, birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bu nedenle mahalle buluşmalarımızı her yıl büyük bir heyecanla gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yanında olmak, onların taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek bizim için son derece önemlidir. Bu vesileyle kendileriyle Ramazan ayında yaklaşık 9 yıldır buluşuyor, birlikte iftar yaparak, bu manevi atmosferden birlikte faydalanıyoruz. Ben bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dileklerimi iletiyorum.”

Mahalle buluşmaları kapsamında diğer mahalle sakinlerimizin evlerine de konuk olacak olan Başkan Dr. Mustafa Çöl’e, vatandaşlar duydukları memnuniyeti ifade ederek, her zaman kendilerinin yanlarında oldukları için teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.

Kaynak: FATMA SEDA CAN