Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başlama dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çöl mesajında; “Her yeni eğitim yılı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için yeni bir başlangıçtır. Bu dönemde, ilçemizin eğitim standartlarını daha da yükseltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdik. Yeni dönemde öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunabilmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz’’ dedi.

Öğrencilere destekler sürecek

Başkan Çöl, Sandıklı ilçesi olarak, eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve şehrin eğitimde öne çıkaran bir merkez haline getirmek için çeşitli projelerin yanı sıra kültür merkezi ve kütüphaneyi de hayata geçirdiklerini söyledi.

Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu? Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu?

Başkan Çöl, ‘’Bölgemizin en büyük ve en modern tesisinde eğitim ve öğretime yönelik öğrencilerimize desteklerimiz sürecek. Bu vesileyle eğitim ve öğretimde Sandıklı ilçemizin bir ivme yakalayacağını düşünüyoruz. Yeni dönemde de bu hedeflere odaklanmaya devam edeceğiz. Eğitim, toplumumuzun gelişiminde temel bir rol oynar. Bu süreçte, öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler kazandırmak da önemlidir. Bu vesileyle 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısında tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK