Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çöl yayımladığı mesajında:

“Bu mübarek Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı vesilesiyle, tüm ilçe sakinlerime selam ve sevgilerimi iletiyorum. Rahmet, mağfiret ve bereketin bolca tecelli ettiği bu müstesna günlerde bir araya gelmenin, sevdiklerimizle paylaşmanın ve dualarımızı yüce Allah’a iletmenin huzurunu yaşıyoruz.

Regaip Kandili, kalplerimizi temizlemenin, manevi hayatımızı güçlendirmenin ve birbirimize daha da yaklaşmanın bir fırsatıdır. Bu anlamlı gecede, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek, yardımlaşma ve dayanışma içinde olmak dileğiyle, tüm ilçe halkının Regaip Kandili’ni en içten duygularımla kutluyorum.

Sandıklı’da yağmur duası! Sandıklı’da yağmur duası!

Üç ayların başlangıcıyla birlikte, dualarımızın kabul, günahlarımızın affedilmiş olduğu bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz. Bu sürecin, ilçemizde ve tüm ülkemizde huzur, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum.

Bu mübarek gecede, sevdiklerinizle bir arada olmanız, birbirimize destek olmamız ve hayırlı dualarla dolu bir geleceğe adım atmamız dileğiyle, Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim” ifadelerine yer verdi.

Dhfdg

Kaynak: AHMET SARLIK