İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İscehisar İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

İscehisar İlçe Müftüsü Muhammed Koçyiğit ve müftülük personeli ile sohbet ederek hediye veren İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, "Camiler, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği mabetlerdir. Camiler içinde başka hiçbir yerde bulamayacağımız çok özel bir huzur ve haz kaynağıdır. Camiler bir ibadet yeri olmakla birlikte toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerlerdir. Camiler vatan toprağının tapusu, din görevlileri de milli birlik ve beraberliğin çimentosu ve harcıdır” dedi.

Emirdağ'da halk ekmek büfe sayıları artıyor! Emirdağ'da halk ekmek büfe sayıları artıyor!

Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, bir arada kenetlenmenin en önemli kaynağı olarak ifade eden Başkan Şahin,  “Camilerde hizmet veren din görevlileri, aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlaşışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir. Bu vesileyle cami yapan, yaptıran, cami yapımında emeği geçen, din hizmetlerinde ömür tüketerek ebediyete intikal eden tüm din görevlilerimiz rahmetle anıyor, yaşayan ve halen görevde olan bütün din görevlilerine sağlık, sıhhat ve başarılar dileyerek hepsinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan